Ce este așa de grozav să folosești servicii de hosting de la NetFan?

Da, chiar așa: ce este așa de minunat că noi îți oferim, pe lângă serviciile de web design, și posibilitatea de a beneficia de servicii de hosting?

Ah, să nu uităm să lămurim, mai întâi de toate, la ce ne referim, când vorbim despre aceste servicii de hosting, găzduire sau web hosting, cum mai sunt ele cunoscute.

OK, ce sunt serviciile de hosting?

Conform Wikipedia, un serviciu de hosting este un tip de serviciu, care găzduiește site-uri web pentru clienți, adică oferă facilitățile necesare pentru a crea și întreține un site și de a-l face accesibil pe Internet. Firmele care sunt specializate în furnizare unor astfel de servicii se numesc Web Hosts.

Mulți clienți ne-au pus această întrebare și pentru a lămuri lucrurile, am hotărât să scriem un articol pe această temă, unde vom sublinia diferențele dintre noi și alte companii, care oferă servicii de hosting. Pentru acest lucru, vom folosi puțin din experiența noastră, din contextul în care avem clienți care beneficiază de acest tip de serviciu la noi de peste cinci ani.

În general, găzduim site-urile web proiectate și dezvoltate de către noi. Și îți spunem și de ce preferăm să procedăm în acest fel: în primul rând, în momentul în care lansăm un site, totul este mult mai ușor pentru noi să fim familiarizați cu configurația serverului. De asemenea, este un mare avantaj atunci când efectuăm lucrările curente de mentenanță sau upgrade-urile de securitate.

Acum, după ce am văzut care sunt principalele motive pentru care este preferabil să folosești serviciile noastre de hosting, în cele ce urmează vrem să îți prezentăm care sunt avantajele de care vei beneficia lucrând cu noi.

Așadar, ce este așa de grozav să beneficiezi de servicii de hosting de la NetFan? O listă cu principalele atuuri

  1. Poți vorbi direct cu cineva, astfel probleme sunt rezolvate rapid și eficient, în timp ce majoritatea companiilor mari de hosting au un call center pentru asistență, care de multe ori este un serviciu externalizat, unde sunt oameni care pur și simplu urmează niște proceduri (de cele mai multe ori, inflexibile și ineficiente) pentru rezolvarea problemelor, nu te cunosc și nu știu nimic despre site-ul tău sau despre istoricul tău. Suntem siguri că ai simțit-o măcar o data pe propria piele, nu-i așa?;
  2. NetFan oferă prețuri atât pentru serviciu (mentenanță, actualizări de securitate etc), cât și pentru spațiu, iar avantajele le vei vedea atunci când o să ai probleme cu site-ul, iar răspunsul este va fi prompt. Nu credem că îți dorești ca problema apărută la site să persiste o perioadă lungă de timp, nu-i așa?;
  3. Găzduirea este, dacă vrei, o parte a puzzle-ului. La nevoie, pot fi făcute modificări pe site-ul tău pentru ca acesta să ruleze mai rapid, pentru a aduce mai mult trafic, pentru a ajuta la conversii sau cu alte cuvinte toate aceste chestiuni, pe care poate le consideri neînsemnate, pot lucra în avantajul tău. Încredințându-ți găzduirea site-ului tău către NetFan, orice modificări necesare pot fi făcute cu foarte mare ușurință și la timp;
  4. De regulă, serviciile de hosting NetFan sunt gândite doar pentru partenerii pentru care am realizat proiecte, așa există un număr redus de clienți de gestionat, acest fapt venind la pachet cu o calitate superioară a intervențiilor tehnice și nu numai;
  5. Partenerul NetFan de găzduire ne garantează o funcționare garantată a rețelei (UpTime, cum se mai numește în limbaj tehnic) de 99,95% cu copii de rezervă zilnice, până la 30 de zile.

Cam acestea sunt principalele atuuri, pe care NetFan le poate oferi pentru acest tip de servicii, iar dacă încă sunt lucruri care îți sunt neclare în legătură cu acest subiect, nu ezita să ne contactezi.

Pe săptămâna viitoare!

S-ar putea să te intereseze și:

netfan cookie man

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.