Telefon: 0747 823 423

Cu siguranță mulți prieteni te vor sfătui cum să alegi cea mai bună agenție de web design pentru a te ajuta să transformi în realitate site-ul ideal pentru afacerea ta. Un designer de site-uri web poate face mult mai mult decât să construiască pur și simplu câteva pagini pe baza celor furnizate de către tine. Cei dintr-o agenție te pot ajuta să schițezi, să proiectezi și să creezi un site web care să se potrivească cel mai bine profilului vizitatorilor tăi. În afară de crearea „imaginii” siteului tău, serviciile pe care designerii ți le pot oferi, includ:

Copywriting

Poți atrage atenția vizitatorilor prin imagini și texte inspirate, astfel maximizând interacțiunea acestora cu site-ul și implicit cu afacerea ta. Expunerea corectă a mărcii tale pe internet te asigură că valorile și personalitatea afacerii tale se fac foarte bine remarcate. Conținutul site-ului tău este foarte important, nu numai pentru clienții tăi, dar mai ales pentru a te asigura că paginile acestuia sunt afișate în rezultatele motoarelor de căutare (Google, Bing etc).

Identitatea de marcă

Reproiectarea identității de marcă sau acordarea ajutorului pentru crearea unei identități noi, în cazul în care ai nevoie de așa ceva.

Search Engine Optimisation (SEO)

Asigură-te că site-ul tău se clasează cât mai sus în rezultatele motoarelor de căutare. Alegerea unor servicii de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) îți va permite să optimizezi conținutul site-ului tău pentru a te asigura că acesta apare proeminent în rezultatele căutărilor pe internet.

Dezvoltarea propriu zisă a site-ului

Acest lucru va include probabil aspecte precum sistemul de gestionare a conținutului (CMS) și/sau soluțiile de comerț electronic.

Bugetul tău, precum și scopul domeniului afacerii tale va stabili cu siguranță ce servicii vei avea nevoie, plus de asta este foarte important să clarificați imediat toate aceste lucruri împreună cu agenția de web design aleasă.

Atunci când întocmiți așa zisa „listă scurtă” cu agențiile de web design preferate, poți lua în considerare site-urile web care vă plac și care nu neapărat trebuie să fie din domeniul vostru de activitate și să vedeți cine le-a creat; în majoritatea cazurilor acest lucru poate fi găsit foarte ușor în subsolul site-ului respectiv.

Designerii site-urilor de toate dimensiunile care au niște clienți mulțumiți, vor avea munca prezentată pe paginile proprii. Acest lucru poate fi cel mai bun indicator atunci când încă te mai întrebi cum să alegi cea mai bună agenție de web design. Imediat ce ai realizat o listă cu designerii web preferați, le poți cere acestora să vă ofere o propunere de web design care îți va permite să decizi mai ușor dacă o agenție sau alta este potrivită pentru nevoile tale.

În mod normal, este recomandat companiilor să aibă o listă detaliată a cerințelor înainte de a angaja un web designer. Cu toate acestea cei mai mulți proprietari de afaceri nu își dau seama întotdeauna de ceea ce caută ei sau potențialii lor clienți, dar au impresia ca știu ce au nevoie.

Cel puțin, înainte de a semna un contract cu o agenție de web design, ar trebui să ai o idee foarte clară în ceea ce privește:

  • identitatea/ Marca companiei tale;
  • care sunt concurenții tăi, precum și caracterul afacerii tale;
  • care sunt solicitările clienților tăi sau care crezi că ar fi acestea;
  • în general, ceea ce crezi că ar trebui să aducă noul site clienților/vizitatorilor tăi.

De asemenea ar trebui să ai în plus o idee despre:

  • intervalul de timp de la începerea proiectului și până la lansarea noului tău web site;
  • bugetul alocat pentru acest proiect de web design.

Ce trebuie să știi atunci când alegi dintre propunerile de web design

Nu îți face griji imediat dacă propunerea inițială a designerului este inițial sub așteptările tale. Totuși motivul pentru care angajezi o agenție de web design este să stabiliți un design care să fie perfect pentru nevoile vizitatorilor tăi, decât să utilizezi un design care pare doar frumos.

Nu merge întotdeauna pe principiul costurilor reduse

Agenția care practica aceste costuri mici ar putea face asta pentru a submina concurența prin atragerea de noi clienți, dar nu va oferi în mod automat valoare pe termen lung.

Cum să alegi cea mai bună agenție de web design? Ascultă-ți intuiția

Întreabă-te mai întâi dacă ești în stare să ai o relație bună de lucru cu acești oameni. Alege o agenție care să îți fie alături, nu numai înainte de începerea proiectului ci și în continuare după lansarea site-ului tău.

Indiferent dacă intenționezi să dezvolți un site complet nou sau să îmbunătățești un site existent, alegerea celei mai bune agenții de web design din București este soluția pe care trebuie să pariezi. Poate fi o idee bună să îți bazezi alegerea pe o combinație de aspecte foarte importante cum ar fi experiența, portofoliul de proiecte anterioare și serviciile oferite pentru promovarea noului tău site.