Sfârșitul pentru Magento. Migrarea către PrestaShop

Cu o data limita pentru furnizarea suportului de securitate spre sfarsitul lunii iunie 2020, care apare la orizont, Magento a declarat ca este sfarsitul vietii pentru Magento 1. Dupa parerea noastra si nu numai, probabil cea mai la indemana solutie poate insemna migrarea catre PrestaShop. Daca faci parte dintre numerosii comercianti care inca utilizeaza una dintre versiunile primei generatii Magento, acum este cel mai bun moment pentru a lua in considerare alte optiuni si a pune in miscare un plan de actiune!

Ce va insemna sfarsitul vietii pentru Magento 1?

Incepand cu 2014, Magento s-a concentrat pe dezvoltarea platformei Magento 2 si, ca atare, actualizarile pntru Magento 1 au fost drastic reduse. Aceste actualizari s-au limitat doar la corectii de securitate care ajutau la protejarea magazinul tau online impotriva amenintarilor de securitate. Sfarsitul acestui sprijin va insemna in primul rand vulnerabilitate pentru tine si clientii tai. Astfel pentru a preintimpina orice problema si a decide ce vei face in continuare, este un pas necesar de facut.

Orice amanare a unei decizii va insemna potentialul de a-ti vedea site-ul pierzandu-si functionalitatea si a deveni o tinta usoara din cauza breselor de securitate ce vor aparea dupa sfarsitul lui iunie 2020. Deocamdata nu trebuie sa te ingrijorezi, pentru ca mai este destul timp pentru a rezolva aceasta problema! Te sfatuim sa privesti tranzitia de la Magento 1 ca pe o oportunitate de modernizare a magazinului tau online. Aceasta schimbare va duce experienta de vanzare pe care o oferi la un alt nivel si odata cu aceasta noi clienti multumiti.

De ce este Magento 1 invechit?

Urmatoarea generatie de platforme de comert electronic sunt mult mai in concordanta cu potentialul de extindere al cadrelor Web 2.0. Aceasta inseamna o capacitate mai mare de integrare, o performanta mai rapida si modalitati de personalizare mult mai mari. Noua generatie de platforme pentru comert electronic aduc experiente mult mai dinamice si interactive pentru utilizatori. De asemenea acestea asigura si o infrastructura mai buna pentru maximizarea SEO (optimizarea continutului pentru motoarele de cautare). Poti anticipa, de asemenea, caracteristici imbunatatite pentru echipa ta, facilitand livrarea unor servicii excelente clientilor si o gestionare mai buna a stocurilor.

Decizia de a realiza o migrare fara probleme catre PrestaShop

Prima decizie pe care ar trebui sa o luati in calcul este aceea in care trebuie sa faceti migrarea. Din pacate, saltul de la Magento 1 la Magento 2 nu este foarte facil, singura solutie fiind aceea de a face upgrade. Magento 2 este o platforma cu o structura foarte diferita, iar o astfel de migrare este destul de complexa. Extensiile si codul personalizat folosite in vechiul Magento 1 vor fi, cel mai probabil, incompatibile sau vor necesita actualizari. In cele din urma, sfarsitul pentru Magento si migrarea catre PrestaShop ar trebui privita mai mult ca o reconstructie care va avea nevoie de timp si grija, cu un suport tehnic intern sau extern avantajos pentru a avea cele mai bune rezultate.

Daca crezi ca ar putea fi momentul sa lasati in urma Magento, PrestaShop este o optiune de luat in seama. Puteti beneficia de un serviciu de migrare automat si complet acceptat, ceea ce cu siguranta ar putea fi solutia ideala. PrestaShop, platforma de eCommerce numarul 1 in lume, este complet echipat pentru a veni in intampinarea nevoilor afacerii tale online.

Migrarea catre PrestaShop

Parteneriatul cu Cart2Cart, ajuta retailerii sa faca migrarea catre PrestaShop, rapid si sigur, fara a fi necesare cunostinte de programare. Cu preturi competitive si flexibile, migrarea folosind serviciul Cart2Cart inseamna timp de intrerupere zero pentru magazinul tau. De asemenea, suportul tehnic 24/7 este un mare avantaj si, fara indoiala, poti explora platforma PrestaShop gratuit folosind serviciul lor demonstrativ.

PrestaShop este o platforma eCommerce open-source, ceea ce inseamna ca este disponila gratuit pentru oricine si pe deasupra este si complet personalizabila. Poti alege sa utilizezi temele, caracteristicile si solutiile de plata disponibile gratuit sau premium. PrestaShop este orientat catre comunitate, iar sprijinul nu este niciodata o problema. Poti cauta oricand ajutor pe forumul utilizatorilor PrestaShop vei gasi intotdeauna raspunsuri la probleme tale.

Evolutie pentru afacerea ta

Trebuie tinut cont ca multe extensii din Magento 1 nu functioneaza pe versiunile superioare de Magento. De asemenea nu vor mai benefia de actualizari de securitate. Este foarte indicat sa va documentati foarte bine in legatura cu migrarea catre o noua platforma, astfel preintimpinand orice problema.

Odata cu aceasta modernizare a magazinului tau online, vei putea oferi experiente noi si de calitate pentru clientii tai. De asemenea vei putea beneficia de cele mai noi tehnologii, noi instrumente de marketing si imbunatatiri de securitate.

S-ar putea să te intereseze și:

netfan cookie man

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.