Telefon: 0747 823 423
web design bucuresti portofoliu illustrescu

illustrescu

Site de prezentare și magazin online

Illustrescu este brandul sub umbrela căruia graphic designer-ul Vlad Dumitrescu își promovează produsele sale, de la autocolante, postere și până la tricouri personalizate.

Misiunea noastră a fost aceea de a reconstrui vechiul site al lui Vlad. Astfel am pornit de la designul inițial în ceea ce privește schema de culori și am adăugat noi pagini în care să prezentăm serviciile oferite, în așa fel încât clienții să poată vedea clar la ce să se aștepte.

Am pus accent pe secțiunea „Magazin”, unde am acordat o importanță deosebită prezentării produselor și am implementat modalitatea de plată cu cardul pentru a simplifica și mai mult procesul comenzilor.

Despre proiect

  • Prima Pagină
  • Pagina Portofoliu
  • Pagina Produs
portofoliu illustrescu
portofoliu illustrescu
portofoliu illustrescu

vrei să lucrăm împreună?

Ai un proiect nou? Sau poate vrei doar să ne saluți. Cu siguranță noi te putem consilia gratuit și te putem ajuta cu idei originale pentru noul tău proiect.

Acest formular colectează numele, numărul de telefon și adresa de mail cu care te înregistrezi, pentru a putea lua, ulterior, legătura cu tine. Verifică, mai întâi, Termenele și Condițiile noastre, precum și modul în care folosim datele trimise de tine.