Cum reușim să livrăm site-uri de calitate la un preț corect

Poate surprinzător, însă este nevoie de un efort similar în situația de a încheia un contract cu o firmă mare, cu acoperire la nivel național și ipostaza de a câștiga un client local, cu o afacere mai restrânsă.

În prezent, majoritatea clienților noștri fac parte din categoria afacerilor locale, cu un număr de până la 10 salariați, aspect care a rămas constant, încă de la începuturile NetFan România.

În principal, ne străduim să oferim clienților noștri site-uri de calitate, axându-ne pe:

  • design la standardele pieței;
  • cod optimizat pentru performață;
  • consiliere și servicii SEO pentru fiecare proiect în parte.

Dacă te întrebi cum reușim să facem toate acestea, răspunsul îl găsești în cele ce urmează:

1. Gândim totul rapid

Natural, odată cu experiența, soluțiile pentru problemele tale ne vin mai ușor în minteAșadar, construim strategia, oferim consultanța și ideile noastre (despre care îndrăznim să spunem că sunt foarte bune!)), fără a percepe taxe suplimentare pentru aceste servicii.

În concluzie, suntem capabili să te îndrumăm cu încredere în direcția potrivită.

2. Metode de plată flexibile

Calculăm costul pentru proiectul tău și îl putem eșalona pe o perioadă de câteva luni. Automat, acest lucru face ca investiția să fie accesibilă chiar și pentru un client care își dorește să aibă un site de calitate, dar nu dispune de un buget potrivit.

De cele mai multe ori, proiectul este finalizat cu mult înainte de a termina de achitat suma totală, dar tu te vei putea bucura de noul tău site, fără să plătești vreo dobândă.

3. Bonusuri pentru clienții hotărâți

Oferim servicii suplimentare gratuit (lucruri care, în mod normal, ar avea un cost), ca recompensă pentru faptul că ne-ai girat cu încrederea ta.

Dacă te hotărăști să mergi mai departe alături de noi, următoarea etapă este să planificăm proiectul în detaliu și să ne asigurăm că am înțeles bine nevoile tale.

4. Oferte pentru abonații newsletter-ului nostru

Periodic, prin intermediul newsletter-ului nostru, trimitem mici „cadouri”, care permit oamenilor să se convingă de calitatea muncii noastre, oferindu-le un demo, înainte de a se angaja în demararea unui proiect mai complex alături de noi.

Așa că, abonează-te la newsletter pentru a beneficia și tu de ofertele noastre.

5. Suntem foarte bine organizați

Experiența ne-a învățat să devenim din ce în ce mai eficienți. Așadar, știm foarte bine ce trebuie să facem să gestionăm timpul, acest lucru reflectându-se într-un proces mai ușor și mai rapid pentru finalizarea fiecărui proiect în parte.

Până la urmă, și tu ești nerăbdător să îți vezi site-ul online cât mai repede cu putință, nu-i așa?

Ca să înțelegi mai bine la ce ne referim, iată câteva exemple de eficientizare a activităților noastre:

  • avem la dispoziție toate fișierele care au legătură cu forma finală a design-ul site-ului tău;
  • solicităm informațiile legate de găzduirea/hostingul noului tău site, la începutul proiectului, astfel încât să evităm întârzieri neprevăzute;
  • proiectăm și dezvoltăm în etape, îți cerem părerea înainte de a continua, astfel încât să nu pierdem timpul mergând prea departe în direcția greșită.

Tot nu crezi că poate fi adevărat ca cineva să livreze site-uri de calitate la un preț corect?

Dacă încă ai unele nelămuriri în legătură cu pașii de parcurs legați de proiectarea, dezvoltarea și lansarea noului tău website, nu ezita să ne contactezi.

S-ar putea să te intereseze și:

netfan cookie man

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.